Wczytuję dane...
Model: 30617657
Kod producenta: Franciszek Wolski
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788380380851
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: arystoteles

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia
- wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza
Autor: Franciszek Wolski
Data premiery: 2017-06-08
Strony:
Rodzaj: Książki
Okładka:
Format: 165x235x7