Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Produkt dostępny! 3 szt. 65,31 PLN Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Dodaj do koszyka
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne Produkt dostępny! 3 szt. 78,40 PLN Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne Dodaj do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Produkt dostępny! 6 szt. 78,40 PLN Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Dodaj do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02 Produkt dostępny! 3 szt. 80,08 PLN Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02 Dodaj do koszyka